donderdag, 02 maart 2017 00:00

Aanstaande zaterdag de laatste wintercup trial van het seizoen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 4 maart is alweer de laatste wintercup van het seizoen 2016-2017. De tussenstand is opgemaakt en is hier te zien. Het belooft in een paar klasses nog spannend te worden wie er met de winst van door gaat. Kijk zeker even hoe je er zelf voor staat.

Voor diegene die de standen geen zak interesseert en gewoon lekker wil rijden. Zaterdag maken we er weer ouderwets een mooie wedstrijd van. De uitzetters staan te trappelen voor morgen en als het een beetje meezit is al het water al gevallen en blijft het zaterdag lekker droog.

Uiteraard wordt aan het eind van de dag het klassement opgemaakt en de prijzen verdeeld. Dus blijf zeker even plakken met een hapje en een drankje voor de gezelligheid.

 

Jullie zijn van harte welkom in het Hendriksbos, alwaar je vanaf 10 uur kan inschrijven. 11 uur starten we, zodat we op tijd klaar zijn en je geen excuus hebt dat je zo nodig naar huis moet. Tot zaterdag allemaal!!

Lees 5174 keer Laatst aangepast op donderdag, 02 maart 2017 20:55
 
horst.pngrenselaar.giftotal.gifxr.gifmeewis.gifwolf.gifbonestroo.gifandre.jpgmaxipromo.gifag.gifkoot.gifstandby.gifdekker.gifbrouwer.pngprobikes.gifburny.gifvandijkmontage.gifbece.gifhorst.pngrenselaar.giftotal.gifxr.gifmeewis.gifwolf.gifbonestroo.gifandre.jpgmaxipromo.gifag.gifkoot.gifstandby.gifdekker.gifbrouwer.pngprobikes.gifburny.gifvandijkmontage.gifbece.gif