woensdag, 22 maart 2017 00:00

De wintercup kampioenen trial van seizoen 2016-2017 zijn gehuldigd

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De laatste wintercup was een mooie lente dag, wat het prettig maakte voor alle vrijwilligers die buiten stonden. Doordat het een gezamenlijke Regio-trial wedstrijd betrof waren er flink wat rijders richting Nunspeet getrokken om het Hendriksbos onveilig te maken. Meer dan 75 man was weer een kroon voor de voorbereidende mensen van deze wedstrijd. Een pluim voor alle mensen die ook deze wintercup weer mogelijk hebben gemaakt.

Met één sneeuwtrial op 7 januari was dit weer een echte wintercup. Hierdoor hadden wel wat deelnemers deze datum laten schieten, maar toch waren er velen die 3 of meer wedstrijden hadden gereden.

Één daarvan was de kampioen die z’n titel prolongeerde. Randy Kerstjens liet er geen gras over groeien en won 3 van de 4 wedstrijden in de hoogste klasse. Twee keer kwam Gilles Molemans aardig dichtbij, maar was er helaas maar twee wedstrijden. Tweede werd John van Veelen.

16939250 1692373017726565 3121827990594313515 n

Clubsucces was er in de A klasse. André Westerink deed een stapje terug door de drukte rondom een grote verbouwing. De minimale tijd op de trialmotor deerde hem weinig en hij wist alle 4 wedstrijden te winnen. De broederstrijd van fam. De Rooy werd in het voordeel van Victor afgesloten.

Ook bij de roden was het een broederstrijd tussen Dennis en Gerwin de Wilde. Dennis trok aan het langste eind en mocht op het hoogste treetje gaan staan. Een mooi resultaat van deze heropstappers.

De C+ klasse is nog steeds een waardevolle tussenstap tussen C en B. In deze wintercup ging Tom Schaap met de titel aan de haal.

In de C klasse waren de nodige aanstormende talenten te vinden. Op het podium waren de nog jonge Stan Reit en Mick Zweedijk te vinden op respectievelijk de 1e en 3e plaats. Pieter van de Wal zat er tussen op de tweede plek.

De D klasse werd gewonnen door Jan-Willem Teerds.

Uitslagen staan op de bekende plek en hopelijk tot volgend jaar.

Lees 5057 keer Laatst aangepast op woensdag, 22 maart 2017 00:55
 
horst.pngrenselaar.giftotal.gifxr.gifmeewis.gifwolf.gifbonestroo.gifandre.jpgmaxipromo.gifag.gifkoot.gifstandby.gifdekker.gifbrouwer.pngprobikes.gifburny.gifvandijkmontage.gifbece.gifhorst.pngrenselaar.giftotal.gifxr.gifmeewis.gifwolf.gifbonestroo.gifandre.jpgmaxipromo.gifag.gifkoot.gifstandby.gifdekker.gifbrouwer.pngprobikes.gifburny.gifvandijkmontage.gifbece.gif