maandag, 29 januari 2018 00:00

Belangrijke mededeling deelnemers Wintercup Trial

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Beste deelnemers,
 
Zoals de meeste van jullie vorige wedstrijd wel gezien en gehoord hebben, waren er wat klachten over het gedrag van trialisten, en dan vooral rondom de parkeerplaats. Ondanks dat er één en ander vriendelijk gevraagd is, zijn er helaas weer meerdere klachten geweest. Daarom zijn we genoodzaakt het één en ander wat rigoureuzer aan te pakken. Dit doen we uiteraard niet omdat we jullie even lekker lastig willen vallen, maar we staan bekend als de meest sociale motorsport. Hier zijn we als trialcommissie best trots op en willen we daarom graag zou houden. 
 
Het volgende gaan we doen:
- Het pad achter het startveld, onder de tunnel en de parkeerplaats daarachter wordt volledig lopen.
- Ook het pad van de kantine naar het toegangshek moet gelopen worden.
Eigenlijk heel simpel: Daar waar auto's kunnen rijden, moet gelopen worden!!
 
We zullen met uitzetten van de route ook rekening mee gaan houden.
 
Er zijn ook meerdere trialisten op de kleine crossbaan gezien, terwijl er nog kleine heren en/of dames aan het crossen waren. Ook dit is niet de bedoeling.
 
Uiteraard gaan we erop toezien. Rijd je toch daar waar gelopen moet worden en je komt de verkeerde tegen of Gerrit, ook wel de bromsnor, heeft z'n dag niet, kan je je kaartje inleveren en naar huis.
 
Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat crossers en trialisten weer samen kunnen genieten van ons prachtige trial-crossterrein. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.
 
Bedankt alvast!!
Lees 3299 keer Laatst aangepast op maandag, 29 januari 2018 19:58
 
total.gifprobikes.gifxr.gifbrouwer.pngmeewis.gifdekker.gifrenselaar.gifstandby.gifbonestroo.gifandre.jpgvandijkmontage.gifkoot.gifhorst.pngwolf.gifag.gifmaxipromo.gifbece.gifburny.giftotal.gifprobikes.gifxr.gifbrouwer.pngmeewis.gifdekker.gifrenselaar.gifstandby.gifbonestroo.gifandre.jpgvandijkmontage.gifkoot.gifhorst.pngwolf.gifag.gifmaxipromo.gifbece.gifburny.gif