woensdag, 06 juni 2018 00:00

woensdag 6 juni baan open

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Woensdag  6 juni baan open.. 

 

Baan is niet geschoven!!

van 17.00 tot 21.00 is de kantine open 21.30 sluit het terrein, ook vandaag is de voorspelling dat het warm gaat worden dus ook nu geldt nog steeds genoeg drinken en je zonnebrandcreme. 

Tot vanavond dan maar!

 

KNMV licentie en milieumat verplicht!!

 

BELANGRIJKE MEDEDELING !

Afgelopen weken is het een aantal keren voor gekomen dat er rijders zijn die zelf een nieuw stuk baan creëren daar waar dit niet toegestaan is, de linten die aangeven hoe de baan loopt worden hierbij vernield DIT IS NIET DE BEDOELING. 
Het levert ons niet alleen ergernis op maar zorgt ook nog eens gevaarlijke situaties voor de mensen die wel de baan rijden zoals het hoort, hiermee word ook in de hand gewerkt dat de bochten zoals ze er in horen te liggen vernielt worden.
We hopen op jullie medewerking laat het niet nodig zijn dat er mensen van het terrein verwijderd moeten worden...

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/crossentrialbaannunspeet/?ref=bookmarks

 

 

Lees 3516 keer Laatst aangepast op woensdag, 06 juni 2018 09:35
 
renselaar.gifmaxipromo.gifdekker.giftotal.gifbrouwer.pngprobikes.gifwolf.gifkoot.gifag.gifbonestroo.gifstandby.gifvandijkmontage.gifburny.gifandre.jpgmeewis.gifbece.gifhorst.pngxr.gifrenselaar.gifmaxipromo.gifdekker.giftotal.gifbrouwer.pngprobikes.gifwolf.gifkoot.gifag.gifbonestroo.gifstandby.gifvandijkmontage.gifburny.gifandre.jpgmeewis.gifbece.gifhorst.pngxr.gif