vrijdag, 28 september 2018 00:00

wedstrijd 29 september Baan gesloten voor vrije training

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Nog 1 nachtje slapen dan is het zover, nog even de laatste puntjes op de i en we kunnen van start. Vanaf 8 uur gaat het hek open en vanaf half 9 beginnen de inschrijvingen, hou het hek vrij zodat onze vrijwilligers er door kunnen. Parkeren gebeurd alleen op aanwijzing van onze vrijwilligers, auto,s met karren en bussen die onder de tunnel door kunnen zullen door verwezen worden naar het middenterrein om te parkeren. Dit ivm het vrijhouden parkeerplaats vooraan voor hoge voertuigen en het zoveel mogelijk vrij houden van paden mocht er een hulpdienst door moeten hiervoor ook de ruimte is. Aan deze wedstrijd mag iedereen deelnemen die in het bezit is van een basis sportlicentie of een offraod licentie, mensen met een startbewijs mogen niet deelnemen.
Het weer zit mee, de baan is weer optimaal en er super in gelegd door Erik daaraan zal het dus niet liggen! De inschrijfkosten zijn 20 euro, milieumat verplicht en LOPEN IN HET RENNERSKWARTIER ook..
Adres elspeterweg 2 nunspeet bij restaurant Joris voor de spoorlijn eraf door het witte hek de weg vervolgen(bospad) tot je bij de baan bent.
 
Tot morgen...
Lees 1318 keer
 
horst.pngrenselaar.giftotal.gifxr.gifmeewis.gifwolf.gifbonestroo.gifandre.jpgmaxipromo.gifag.gifkoot.gifstandby.gifdekker.gifbrouwer.pngprobikes.gifburny.gifvandijkmontage.gifbece.gifhorst.pngrenselaar.giftotal.gifxr.gifmeewis.gifwolf.gifbonestroo.gifandre.jpgmaxipromo.gifag.gifkoot.gifstandby.gifdekker.gifbrouwer.pngprobikes.gifburny.gifvandijkmontage.gifbece.gif