woensdag, 02 januari 2019 00:00

woensdag 2 januari BAAN OPEN

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Woensdag 2 januari baan open!
Allereerst de beste wensen voor 2019 op naar een gezond en sportief jaar.
Voor iedereen geldt morgen melden in de kantine met je nieuwe licentie ook voor de leden, morgen zal Chantal de baan doen en omdat zij niet weet wie wel en geen lid is zal je je even moet en melden. Indien je je licentie digitaal hebt graag een indentieteits bewijs mee, heb je problemen met inloggen of ontvangen van je licentie neem voor dat je komt contact op met knmv. Hier kunnen wij op de baan niets aan doen of veranderen maar moeten nu eenmaal wel weten of je verzekerd bent! Soms wil het helpen de app te verwijderen en opnieuw te installeren om hem te downloaden.
Lidmaatschap 2019 bedraagt voor de cross € 95,00 voor de trial € 75,00 vanaf nu is het lidmaatschap geldig tot december 2019.
Tot straks
Lees 678 keer
 
burny.gifhorst.pngbrouwer.pngtotal.gifdekker.gifmaxipromo.gifstandby.gifvandijkmontage.gifbece.gifkoot.gifag.gifprobikes.gifbonestroo.gifmeewis.gifrenselaar.gifandre.jpgxr.gifwolf.gifburny.gifhorst.pngbrouwer.pngtotal.gifdekker.gifmaxipromo.gifstandby.gifvandijkmontage.gifbece.gifkoot.gifag.gifprobikes.gifbonestroo.gifmeewis.gifrenselaar.gifandre.jpgxr.gifwolf.gif