donderdag, 03 januari 2019 00:00

Zaterdag 5 januari

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Zaterdag 5 januari ,
 
Staat in het teken van een spannende trial wedstrijd, de trialisten gaan strijden om de felbegeerde titel van winter cup kampioen. Alvast dank voor de vrijwilligers die de non stops zo goed mogelijk zullen uitzetten zodat het voor ieder niveau een uitdaging zal zijn.
 
De crossbaan is open en geschoven en ligt er mooi in volgens onze schuiver, vanaf 11.30 tot 12 uur is de grote baan voor rijders tot 85 cc, na 12 uur kan iedereen gebruik maken van de grote baan.
Nogmaals als aandachtspunt vergeet niet je licentie te downloaden of via de app te tonen, via de app breng dan een indentieteitsbewijs mee!!! Niet verzekerd of geen bewijs betekend niet rijden, Kunnen jullie zoveel mogelijk gepast betalen ivm tekort aan briefjes van 5, voor iedereen geldt lopen in het rennerskwartier.
Lees 706 keer
 
burny.gifhorst.pngbrouwer.pngtotal.gifdekker.gifmaxipromo.gifstandby.gifvandijkmontage.gifbece.gifkoot.gifag.gifprobikes.gifbonestroo.gifmeewis.gifrenselaar.gifandre.jpgxr.gifwolf.gifburny.gifhorst.pngbrouwer.pngtotal.gifdekker.gifmaxipromo.gifstandby.gifvandijkmontage.gifbece.gifkoot.gifag.gifprobikes.gifbonestroo.gifmeewis.gifrenselaar.gifandre.jpgxr.gifwolf.gif