dinsdag, 05 maart 2019 00:00

Wintercup Trial 2018 - 2019 was weer een succesvolle editie

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

De laatste wedstrijd is geweest en de winnaars zijn bekend. Na afloop van de wedstrijd werd er nog met grote getale wat na geborreld en gegeten in de kantine. Dit zorgde voor de nodige gezelligheid. Nadat de punten verdeelt waren van de laatste wedstrijd, konden de winnaars bekend gemaakt worden.

De winnaars zijn als volgt geworden:

- A+ : John van Veelen

- A: Stan Reit

- B: Sven van Hasseld

- C+: Hans v/d Veen

- C: Karl Stusgen

- D: Ton de Rover

 

Clubsucces was er bijvoorbeeld dankzij André Westerink (2e A+), Lambert Polinder (3e A) en Bas van Pijkeren (2e C+).

 

Nadat Randy Kerstjens de 3e wedstrijd noodgedwongen moest opgeven met een gebroken pink, ging John Van Veelen er met de winst van door in de hoogste klasse. Hiermee is de hegemonie van Randy in de Wintercup doorbroken. Ongetwijfeld zal hij volgend jaar terug zijn om dit weer recht te zetten.

 

Via deze weg willen we alle vrijwilligers nog even ontzettend bedanken voor hun inzet. Voor uitzetters en controleurs waren het soms gure dagen om buiten te zijn. Zonder hun geen Wintercup!!

 

De uitslagen en eindstand in de punten staan hier. Rest ons nog het volgende: Tot volgend jaar!!

Lees 1800 keer Laatst aangepast op dinsdag, 05 maart 2019 18:10
 
standby.gifkoot.gifwolf.gifhorst.pngbece.gifmaxipromo.gifrenselaar.gifdekker.gifxr.gifburny.gifag.gifbonestroo.gifvandijkmontage.giftotal.gifbrouwer.pngmeewis.gifandre.jpgprobikes.gifstandby.gifkoot.gifwolf.gifhorst.pngbece.gifmaxipromo.gifrenselaar.gifdekker.gifxr.gifburny.gifag.gifbonestroo.gifvandijkmontage.giftotal.gifbrouwer.pngmeewis.gifandre.jpgprobikes.gif