dinsdag, 08 oktober 2019 00:00

Woensdag 9 oktober baan open

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Even een compliment aan Erik van BB grondwerken, hij is degene in samenwerking met BB dat de baan er altijd weer goed in ligt. Om even wat op te sommen, hij volgt het weer, werkt soms s, nachts voor ons als de voorspelling slecht is. Of s, morgens om 4 uur zijn bed uit, om de baan er optimaal in te leggen. Gaat als het nodig is gewapend met zijn schep, rond de baan , om te zorgen voor de juiste water afvoer. 

En er is niemand die hem dit verplicht, maar met medewerking van BB zorgt hij er altijd wel voor dat de baan in orde is.

Ja het weer hebben we niet altijd onder controle, en moeten jullie het soms doen met een baan die wat minder is dan normaal. Kritiek mag maar alleen opbouwende kritiek, en waar we controle over hebben. Neem van ons aan dat we dit ook serieus nemen, maar wij zijn  vrijwilligers die elke week weer klaar staan voor jullie. Wat betekend dat we onze vrije tijd op offeren, en niet altijd aan alle wensen kunnen voldoen. Soms keuzes maken waar jullie het niet mee eens zijn, maar die keuzes maken we dan voor de veiligheid van iedereen. Of het nu een spelend kind in het rennerskwartier is, of een beginnende rijder in de baan. We proberen het altijd iedereen naar het zin te maken.

 

Over naar morgen we zijn open, de voorspelling is droog en de baan is vlak. Vanaf 12 uur is het hek open, we zullen proberen eind van de dag nog een up date te doen. Over het weer en de baan, maar zoals het er nu uit ziet blijft het droog dus zal het in principe geen probleem zijn. 

En wist je al dat je met een MON licentie ook bij ons mag rijden? 

Tot morgen!!!

Lees 96 keer
 
andre.jpgbonestroo.gifwolf.gifkoot.gifdekker.gifrenselaar.gifmeewis.gifvandijkmontage.gifag.gifmaxipromo.gifbece.gifbrouwer.pngstandby.gifxr.gifburny.gifhorst.pngprobikes.giftotal.gifandre.jpgbonestroo.gifwolf.gifkoot.gifdekker.gifrenselaar.gifmeewis.gifvandijkmontage.gifag.gifmaxipromo.gifbece.gifbrouwer.pngstandby.gifxr.gifburny.gifhorst.pngprobikes.giftotal.gif