vrijdag, 10 januari 2020 00:00

Zaterdag 11 januari baan open

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 11 januari baan open, s' morgens zal er eerst een training zijn. Vanaf 11.30 uur tot 12 uur  half uur voor rijders tot 85 cc, 12 uur kan iedereen de baan op.

Vertoon licentie verplicht, als je een nieuw lidmaatschap wil afsluiten let op! Pinnen is bij ons niet mogelijk. 

IVM de veiligheid en de regels is de parkeerplaats in het middenterrein, door middel van hekwerk afgezet. Dit betekend je kan er nog wel parkeren, maar niet meer de baan op en af. We zagen de laatste tijd te vaak dat er toch teveel buiten de baan gereden werd, en aangezien we graag voor jullie allemaal open willen blijven. Waren we genoodzaakt om deze actie te ondernemen! 

Het lopen in rennerskwartier en op parkeerplaatsen geldt ook voor trialrijders, quats zijn verplicht stapvoets te rijden. 

We hopen dat jullie begrip hebben en sportief zullen meewerken aan de regels, alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat de veiligheid bovenaan staat. 

Nog een vraag tot betrekking klein geld? op dit moment worstelen we met gebrek aan 0.50, 1, en 2 euro munten.. de bank heeft bedacht om deze op bestelling te laten komen. Mochten jullie deze kunnen missen houden we ons aanbevolen, om zoveel mogelijk met deze munten te betalen? 

Banen zijn vlak, alleen zal grote baan gebruikt worden voor de training in de ochtend..

Lees 212 keer
 
standby.gifkoot.gifwolf.gifhorst.pngbece.gifmaxipromo.gifrenselaar.gifdekker.gifxr.gifburny.gifag.gifbonestroo.gifvandijkmontage.giftotal.gifbrouwer.pngmeewis.gifandre.jpgprobikes.gifstandby.gifkoot.gifwolf.gifhorst.pngbece.gifmaxipromo.gifrenselaar.gifdekker.gifxr.gifburny.gifag.gifbonestroo.gifvandijkmontage.giftotal.gifbrouwer.pngmeewis.gifandre.jpgprobikes.gif