zondag, 19 november 2017 00:00

Wintercup Trial 2017-2018 data

Het nieuwe winterseizoen bij de MC Nunspeet staat weer voor de deur. Het is inmiddels een traditie geworden en we hebben als vanouds weer 4 wedstrijden in de kalender staan op elke eerste zaterdag van de maand van december tot maart. Reserveer dus volgende data in de agenda:

2 december
6 januari
3 februari
3 maart

Op deze dagen kan je inschrijven vanaf +/- 10 uur en wordt er gestart vanaf 11 uur.

woensdag, 22 maart 2017 00:00

De wintercup kampioenen trial van seizoen 2016-2017 zijn gehuldigd

De laatste wintercup was een mooie lente dag, wat het prettig maakte voor alle vrijwilligers die buiten stonden. Doordat het een gezamenlijke Regio-trial wedstrijd betrof waren er flink wat rijders richting Nunspeet getrokken om het Hendriksbos onveilig te maken. Meer dan 75 man was weer een kroon voor de voorbereidende mensen van deze wedstrijd. Een pluim voor alle mensen die ook deze wintercup weer mogelijk hebben gemaakt.

donderdag, 02 maart 2017 00:00

Aanstaande zaterdag de laatste wintercup trial van het seizoen

Zaterdag 4 maart is alweer de laatste wintercup van het seizoen 2016-2017. De tussenstand is opgemaakt en is hier te zien. Het belooft in een paar klasses nog spannend te worden wie er met de winst van door gaat. Kijk zeker even hoe je er zelf voor staat.

maandag, 28 november 2016 00:00

LET OP: Wintercup trial wedstrijden starten om 11 uur!!

We hebben besloten alle wintercup wedstrijden om 11 uur te laten beginnen. Inschrijven kan vanaf 10 uur.

Hiermee is het de bedoeling dat we om 4 uur klaar zijn. Door het nieuwe systeem bij de puntentelling zijn de uitslagen meteen klaar voor printen. Dus blijf even 5-10 minuten gezellig plakken voor de uitslag.

 

Wij hebben weer zin in. Tot zaterdag!!

zaterdag, 22 oktober 2016 00:00

De data voor aankomend trialseizoen

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Klinkt heel deprimerend, maar dat is niet het geval bij de triallisten die graag in Nunspeet komen rijden. Het wordt steeds drukker in Nunspeet en sommigen zijn alweer vol in training voor het komende seizoen. Hoe, wat, wanneer dan????

dinsdag, 05 april 2016 00:00

Aanvullende reglementen voor de ONK trial en NK Jeugd op 9 april

woensdag, 23 maart 2016 00:00

Randy Kerstjes pakt onbedreigd de wintercup titel in de laatste wintercup trial.

In een gecombineerde wintercup en regio wedstrijd hadden we veel deelnemers verwacht in het Hendriksbos. Dat we niet naast onze schoenen liepen, bleek wel met 86 deelnemers. Hoppa, daar kan de KNMV nog een puntje aan zuigen.

dinsdag, 09 februari 2016 00:00

Wintercup Trial #3 uitslagen

Wederom hadden we weer 74 rijders en daarmee was het best druk op de 7 non-stops. Helaas door wat afmeldingen van controleurs, konden we maar 7 non-stops bemannen. Mocht je dit nou lezen en denken: 'Ik kan ook controleren en wil de MC Nunspeet wel uit de brand helpen.' Bel dan even met Gerrit Westerink, Telefoonnr. vind je hier. Dan kunnen we de volgende keer weer 8 uitdagende non-stops voor jullie uitzetten en dat zou met de finale van wintercup seizoen 2015-2016 wel zo mooi zijn.

Uitslagen staan weer op bekende plek.

 

Tot bij de finale van de wintercup!!

donderdag, 07 januari 2016 00:00

Uitslagen online van Wintercup trial #2

Het was weer een drukke dag met bijna 75 rijders. Gelukkig was het redelijk droog en met 3 rondjes was het ook nog te doen voor de controleurs. Deze mensen zijn we wederom zeer dankbaar dat ze voor de rijders in de kou staan.

Voor de uitslagen maken we gebruik van een nieuwe excelsheet, waarvoor we Hendrik Heerema en Ballast Nedam hartelijk moeten danken. Hier zitten nog wat kleine aandachtspuntjes in, zodat het naar wens werkt. De volgorde bij de uitslagen boven de 10 rijders klopt nog niet. De plaatsnrs. kloppen wel, dus kijk hier naar.

 

Uitslagen staan weer hier.

dinsdag, 08 december 2015 00:00

1e wintercup wedstrijd weer druk bezocht

Met bijna 75 rijders was het wederom een drukke dag in het Hendriksbos. Met wat nieuwe idee├źn zijn we dit seizoen begonnen, zoals het C+ spoor, en was dan aan het einde van de dag ook goed om te horen dat dit goed was bevallen. Het plezier en de lol zat er weer ouderwets goed in en daar is het waar het ons om gaat. Er zijn foto's gemaakt en de uitslagen staan online. Voor de linkjes klik even lees meer...

Pagina 1 van 3
 
burny.gifandre.jpgbonestroo.gifbece.gifag.gifwolf.giftotal.gifstandby.gifprobikes.gifmeewis.gifdekker.gifxr.gifbrouwer.pngkoot.gifhorst.pngmaxipromo.gifvandijkmontage.gifrenselaar.gifburny.gifandre.jpgbonestroo.gifbece.gifag.gifwolf.giftotal.gifstandby.gifprobikes.gifmeewis.gifdekker.gifxr.gifbrouwer.pngkoot.gifhorst.pngmaxipromo.gifvandijkmontage.gifrenselaar.gif