vrijdag, 15 februari 2019 00:00

Wedstrijd zaterdag 16 februari

Ja over een paar uur is het zover, om 8 uur gaat het hek open en om 8.30 uur start de inschrijving, 9.30 uur zullen onze grote helden van de 65 cc de training beginnen. We hebben een prachtige baan, mooi weer dus alle goede omstandigheden om er een prachtige dag van te maken... Op tijd naar bed zodat jullie morgen allemaal uitgerust aan start zullen staan.

 

Tot morgen!

vrijdag, 08 februari 2019 00:00

Zaterdag 9 februari baan open

Zaterdag 9 februari de kogel is door de kerk we zijn open, de bekende plekken zijn in het midden van de baan drappig maar er naast is hij goed te doen. Het ligt cross en we vinden dan ook dat we gewoon open moeten, de rest van de baan ligt er goed in niet nat en geen plassen. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat er vannacht gaat komen, vandaag gaf buienradar ook regen aan maar we hebben het droog gehouden hier. Vanaf 11.30 baan voor rijders tot 85 cc hierna kan iedereen de grote baan op.

Kleine baan is het 1e stuk niet echt geweldig maar vanaf het midden is hij goed.

dinsdag, 05 februari 2019 00:00

woensdag 6 februari Baan open

Woensdag 6 februari,

 

Baan open verwacht nog steeds niet dat het een eitje word! Er zitten wat pittige plekken in die nu niet echt nat zijn maar de toplaag wel wat zachter, kleine baan is niet geschoven na zaterdag dus zitten sporen in. 

 

Tot morgen?‍♀️?‍♂️

vrijdag, 01 februari 2019 00:00

Zaterdag 2 februari

Zaterdag 2 februari,

 

Er staat morgen weer een wintercup trial op het programma welke gewoon door gaat ondanks de sneeuw en de regen.

 

De crossbaan blijft nog even spannend want zoals jullie begrijpen is deze niet in een topconditie zoals jullie gewend zijn, er zitten behoorlijk enduro kwaliteit plekken in. Mochten we het droog houden tot morgenavond gaan we open maar de beslissing hierover kunnen we pas morgenvroeg nemen, dus hou Facebook in de gaten morgen vroeg..

Voor de rijders tot 85 cc zal de kleine baan wel open zijn ook hier geldt uiteraard bij veel regen dicht.

dinsdag, 29 januari 2019 00:00

Grote baan dicht kleine baan open woensdag 30 januari

Woensdag 30 januari....

Alleen de kleine baan voor rijders tot 85 cc geopend, en uiteraard voor de trialisten. Grote baan is te nat en slecht om open te doen.

vrijdag, 25 januari 2019 00:00

Zaterdag 26 januari Baan gesloten

morgen blijft de crossbaan gesloten wegens de slechte omstandigheden van de baan, voor de trialisten zal het hek om 12 uur open zijn.

woensdag, 23 januari 2019 00:00

Baan gesloten

Wegens de weersomstandigheden is de baan vandaag gesloten..

woensdag, 23 januari 2019 00:00

Baan gesloten

Wegens de weersomstandigheden is de baan vandaag gesloten..

vrijdag, 18 januari 2019 00:00

Wedstrijd gaat door

Zaterdag 19 januari de wedstrijd gaat door, 

Vanaf 8 uur zal het hek open zijn en vanaf half 9 zal de inschrijving beginnen.

half 10 start de training voor de eerste rijders.

 

tot morgen allemaal

donderdag, 17 januari 2019 00:00

Update

Even een update! 

 

Voor als nog houden we de moed er in wat betreft de wedstrijd van zaterdag, Erik van bb grondwerken gaat morgen gewapend met zijn shovel de baan bekijken. Tot die tijd blijft het spannend of hij groen licht zal geven om de wedstrijd door te laten gaan, Erik en Ryan hebben van de week al veel sleuven gegraven om zo zoveel mogelijk water te laten aflopen. Natuurlijk weten we allemaal dat Erik geheime trucjes heeft en een magische touch om de baan om te toveren tot een plaatje, en geloof ons hij houdt wel van een beetje spanning dus zal het morgen ergens worden voor de rode of groene vlag valt... hou Facebook in de gaten zodra we het weten staat het er op...

Pagina 1 van 6
 
vandijkmontage.gifxr.gifag.gifbrouwer.pngtotal.gifandre.jpghorst.pngdekker.gifbece.gifburny.gifkoot.gifstandby.gifbonestroo.gifprobikes.gifmeewis.gifmaxipromo.gifwolf.gifrenselaar.gifvandijkmontage.gifxr.gifag.gifbrouwer.pngtotal.gifandre.jpghorst.pngdekker.gifbece.gifburny.gifkoot.gifstandby.gifbonestroo.gifprobikes.gifmeewis.gifmaxipromo.gifwolf.gifrenselaar.gif