vrijdag, 07 december 2018 00:00

Zaterdag 8 december

Wegens de vele regen die gevallen is en er nog zal vallen de aankomende uren is de cross baan gesloten , voor de trialrijders zal er iemand aanwezig zijn die het hek zal openen, woensdag hopen we weer open te kunnen zijn voor jullie allen. 

dinsdag, 04 december 2018 00:00

Woensdag 5 december

Heerlijk middagje is gekomen t,middagje van mcn, om je rondjes te gaan rijden op die zware zaandbaan. Makkelijk zal hij niet zijn , maar ze krijgen jullie niieet klein. De regen houdt de baan niet dicht, nee we zijn er niet voor gezwicht. Een klein plasje doet ons niets, kom en pak je motorfiets. Lijkt je dit een heel goed plan, dat is leuk we zien je dan.

 

Om toch een beetje in de stemming blijven is het bovenstaande natuurlijk bedoeld om uit volle borst te zingen, baan heeft 1 plasje en op sommige plekjes wat zuigend. Verder ligt hij er goed in, de foto,s zullen genoeg zeggen.. 

 

Tot morgen ?

vrijdag, 30 november 2018 00:00

Zaterdag 1 december

Zaterdag 1 december 

BAAN OPEN. 

 

De baan is gevlakt en ligt er super in, op de ochtend staat er een training op het programma waar door de baan niet meer helemaal vlak zal zijn, vanaf 11.30 tot 12 uur is de grote baan alleen beschikbaar voor rijders tot 85 cc. Vanaf 12 uur mag iedereen zich naar hartelust uitleven, het zal gezellig druk zijn op het terrein want ook de trialisten hebben een spannende 1e Winter Cup en zullen dus ook op en rondom het terrein aanwezig zijn. Ook voor de trialisten geldt LOPEN IN HET RENNERSKWARTIER alleen zo kunnen we het veilig houden.. 

 

Tot morgen!

dinsdag, 27 november 2018 00:00

Woensdag 28 november

Woensdag 28 november 

BAAN OPEN?

 

Vanaf 12 uur is het hek open baan is vlak en nog steeds lekker los, jeugdbaan is ook in perfecte conditie. KNMV licentie verplicht en als het lukt zoveel mogelijk gepast betalen.

 

Tot morgen?

vrijdag, 23 november 2018 00:00

Zaterdag 24 november

Zaterdag 24 november BAAN OPEN.

 

Baan is vlak gemaakt maar in de ochtend zal er een training zijn, dus op enkele plekken zal hij bereden zijn. Voor de jeugd tot 85 cc is het eerste half uur van 11.30 tot 12.00 uur, na 12 uur is hij vrij voor iedereen. 

Licentie vertoon verplicht evenals je milieumat, pinnen niet mogelijk..

dinsdag, 20 november 2018 00:00

Woensdag 21 november

BAAN OPEN.

 

Woensdag 21 november,

De baan is zal best pittig zijn omdat deze gewoelt is en licht geschoven, omdat we voor jullie graag de hele winter willen proberen open te zijn was dit nodig de harde onderlaag moest los voor dat er water, sneeuw of vorst komt. 

Het zand van vroeger is er nu eenmaal niet meer na jaren lang mishandeld te zijn door motor geweld, de keuze om de baan te schuiven is er niet zomaar. Dit heeft alles te maken met hoe het weer word en natuurlijk ook voor de jeugd en beginnende rijder, zodat zij zich ook welkom voelen in de zware zandbak van Nunspeet. Daar er nog als eens kritiek is op het prepareren van de baan misschien moet hierbij bedacht worden dat hier vrijwilligers mee bezig zijn die dit voor jullie doen, dat Erik van bb grondwerken soms midden in de nacht bezig is om te zorgen dat we de dag erop open kunnen zijn. 

Het lopen in rennerskwartier word ook nog wel eens vergeten hou je hier alsjeblieft aan deze regel is er niet voor niets! Vertoon KNMV licentie verplicht GEEN licentie betekend niet rijden, 1 advies maak een foto van je licentie dan heb je hem altijd bij je.

donderdag, 15 november 2018 00:00

Zaterdag 17 november

Zaterdag 17 november BAAN OPEN..

 

De baan ligt er perfect bij en is geschoven voor de jeugd die het 1e half uur van 11.30 tot 12 uur helemaal los kunnen gaan, na 12 uur is baan voor iedereen open. 

Knmv licentie verplicht net als je milieu mat en lopen in het rennerskwartier, dag pas 15 euro en pinnen niet mogelijk..

woensdag, 14 november 2018 00:00

Woensdag 14 november baan open

JAAA hier zijn de verlossende woorden de BAAN IS OPEN woensdag 14 november, de baan is beter dan verwacht er zijn 2 plekken waar hij wat zuigend is maar naar verwachting zal hij morgen met deze wind nog wel wat beter zijn. Vanaf 12 uur geopend tot 17.00 uur.

Dus geen water op de baan en hij is geschoven, het snelle stuk is erin gelaten dit stuk zal de meeste sporen nalaten. Helaas is gebleken dat ondanks we voor de rijders het zo veilig mogelijk proberen te houden er altijd weer mensen zijn die hun eigen plan trekken, ondanks het lint en de autobanden er toch langs gaan..

vrijdag, 09 november 2018 00:00

Zaterdag 10 november 2e wedstrijd

alle voorbereidingen zijn genomen om er een leuke dag van te maken, baan ligt er super in dankzei Erik van bb grondwerken. 

Het hek zal om 8 uur open gaan en vanaf 8.30 kunnen jullie inschrijven voor niet leden bedraagd het inschrijfgeld 20 euro voor de leden van de club 15 euro, iedereen kan deelnemen voor de dagprijs en leden maken kans om clubkampioen te worden in hun klasse.

parkeren gebeurd op aanwijzing van onze vrijwilligers en mochten jullie heel vroeg komen houdt de hekken vrij zodat de vrijwilligers die om 7 uur er door moeten er ook door kunnen. 

De baan is gesloten voor vrije training. 

woensdag, 07 november 2018 00:00

BAAN GESLOTEN WOENSDAG 7 NOVEMBER

IVM de wedstrijd aankomende zaterdag is de baan vandaag gesloten.

Pagina 1 van 4
 
vandijkmontage.gifbece.gifprobikes.gifrenselaar.gifmaxipromo.gifhorst.pngdekker.gifbonestroo.giftotal.gifwolf.gifkoot.gifag.gifmeewis.gifburny.gifxr.gifandre.jpgbrouwer.pngstandby.gifvandijkmontage.gifbece.gifprobikes.gifrenselaar.gifmaxipromo.gifhorst.pngdekker.gifbonestroo.giftotal.gifwolf.gifkoot.gifag.gifmeewis.gifburny.gifxr.gifandre.jpgbrouwer.pngstandby.gif