vrijdag, 12 april 2019 00:00

Zaterdag BAAN OPEN

Morgen is de baan open vanaf 11.30 tot 12 uur is de grote baan alleen voor rijders tot 85 cc , vanaf 12 uur kan iedereen gebruik maken van de grote baan... Banen zijn geschoven de kleine en de grote. 

woensdag, 10 april 2019 00:00

Baan open vanaf 14.00 uur

Vandaag is de baan open voor vrije training, beide banen zijn niet geschoven. Let op wij zijn open vanaf 14,00 tot 19,00 uur.

dinsdag, 02 april 2019 00:00

Woensdag 3 april baan open

Woensdag 3 april baan open, niet geschoven na zaterdag kleine baan ook niet omdat deze er nog goed inlogt. 12 uur hek open 

zaterdag, 30 maart 2019 00:00

Baan open

Zaterdag 30 maart baan open..

Van 11.30 tot 12 uur alleen voor rijders tot 85 cc, daarna voor jullie allen mits je een geldige licentie na  laten zien. Het weer word mooi als we de vooruitzichten mogen geloven, beloofd dus een mooie dag te worden.  Baan is vlak

vrijdag, 22 maart 2019 00:00

DMX 23 maart

Deelnemers DMX aankomende zaterdag, voor zover hebben we alles geregeld. Erik van bb grondwerken zal morgen de laatste puntjes op de i zetten, om voor jullie een geweldige baan neer te leggen. 

Aangezien we een erg drukke dag verwachten hebben we een aantal punten van aandacht!

Bij binnenkomst word je voor parkeren door verwezen, lage auto of bus gaat naar achter. Ook al liggen je spullen bij iemand anders in de auto, parkeren gaat op aanwijzing van de vrijwilliger. Dus houdt hier alvast rekening mee als je inpakt, tenten en luifels schelen een hoop ruimte dus laat ze thuis en luifels in. Het word volgens de voorspelling mooi weer dus dit mag geen probleem zijn. Er zijn een aantal auto,s die op parkeerterrein voor aan staan, die ook op achterterrein kunnen alleen hebben deze mensen een speciale taak. En zij hebben dan ook een gereserveerde plek voor, dus voel je niet achtergesteld als ze je door sturen deze mensen hebben een goede reden om daar te staan. 

Hou de hekken vrij mocht je heel vroeg zijn, om 7 uur komen onze vrijwilligers en die moeten vrij doorgang hebben. Ook moet de tractor nog over het toegangspad.

We hopen op jullie sportieve medewerking ook tijdens het parkeren, de mannen hebben s, morgens geen zin in een eindeloze discussie ze staan er voor jullie zodat we er een fantastische dag van kunnen maken samen.

 

Negeren van de vlaggen word voor gediskwalificeerd! 

 

Oversteken van de baan niet toegestaan er is ruimte genoeg om overal te komen, zonder het oversteken. Mochten we dit constateren word de rijder gediskwalificeerd waar de toeschouwer van over steekt.

 

Het komt allemaal wel erg streng over maar we gaan toch echt voor de veiligheid van iedereen.

 

Hek open 8.00 uur inschrijving start 8.30 uur training gaat om half 10 beginnen. Indeling bepaalde klasses nog niet bekend.

woensdag, 20 maart 2019 00:00

Grote baan gesloten kleine baan open

Vandaag is de grote baan gesloten ivm voorbereidingen dmx à.s. Zaterdag, de kleine baan voor rijders tot 85 cc is wel open..

zaterdag, 16 maart 2019 00:00

Baan gesloten, behalve voor trialisten

De crossbaan is gesloten wegens de enorme hoeveelheden water de afgelopen week, echter is het hek open voor de trialisten vanaf 12 uur zal deze open zijn.

dinsdag, 12 maart 2019 00:00

Woensdag baan gesloten

Wegens het prachtige weer hebben we besloten de baan dicht te houden, dit omdat we geen zin hebben om alle terrassen weer in te richten. 

vrijdag kijken we of we zaterdag open kunnen zijn...

vrijdag, 08 maart 2019 00:00

Zaterdag 9 maart baan open

Baan open, maar geen baan voor beginnende rijders, hij is echt zwaar enduro kwaliteit. Dus beste rijders rij je nog niet zo lang of heb je moeite met zand, denk dan na voor je komt.

Hiermee vervalt ook het half uur voor de kleintjes want lieve jonge rijders jullie gaan het niet leuk vinden op de grote baan, maar het goede nieuws voor jullie is dat de jeugd baan wel redelijk is. Wel een vochtige plek erin maar als het droog blijft zal het goed te doen zijn...

dinsdag, 05 maart 2019 00:00

Woensdag 6 maart BAAN OPEN

Woensdag 6 maart baan open vanaf 12 tot 17.00 uur, baan is niet geschoven!

Pagina 1 van 8
 
total.gifstandby.gifhorst.pngmeewis.gifbonestroo.gifbece.gifandre.jpgprobikes.gifxr.gifburny.gifrenselaar.gifbrouwer.pngmaxipromo.gifvandijkmontage.gifkoot.gifwolf.gifdekker.gifag.giftotal.gifstandby.gifhorst.pngmeewis.gifbonestroo.gifbece.gifandre.jpgprobikes.gifxr.gifburny.gifrenselaar.gifbrouwer.pngmaxipromo.gifvandijkmontage.gifkoot.gifwolf.gifdekker.gifag.gif