vrijdag, 19 oktober 2018 00:00

Baan gesloten voor vrije trainingen

De voorbereidingen zijn bijna klaar en we hebben er zin in! Jullie ook? Baan is in uitstekende conditie en is weer helemaal tip top in orde gemaakt door Erik van BB grondwerken, Kees heeft er voor gezorgd dat het parc fermé er weer netjes bij staat waarvoor onze dank.

Het hek zal om 8 uur open gaan en om 8.30 uur start de inschrijving tot 9 uur, inschrijfkosten bedragen 20 euro voor niet leden en 15 voor leden. 

Vertoon licentie verplicht bij inschrijven, parkeren gaat op aanwijzing van onze vrijwilligers wie onder onze tunnel door past zal doorverwezen worden naar het midden terrein.

Dit is verband met de doorgang goed toegankelijk te houden voor het geval er hulpdiensten door moeten, wij hebben er alle begrip voor dat iedereen graag bij elkaar wil staan maar op dagen als dit is dit niet altijd mogelijk. 

De hekken van het toegangspad dienen vrij gehouden te worden zodat een ieder die  vroeg in het bos aanwezig moet zijn er door kan.

Voor rijders geldt lopen in het rennerskwartier! Negeren van de vlaggenist zal diskwalificeren beteken.

 

Voor toeschouwers niet op de baan lopen en oversteken kan op teken van een vlaggenist, indien deze regel overtreden word zullen wij over gaan op diskwalificeren!

 

Graag willen we alvast wat mensen bedanken die enorm hard gewerkt hebben om de problemen met de transponderkabel op te lossen zonder hen was het niet mogelijk om de wedstrijd door te laten gaan. Erik, Richard, erno, Henry, Ryan, dhr. Esveld van mc volgas, crossbaan Salz voor de verleende diensten. 

Op naar een geslaagde dag morgen!! 

woensdag, 17 oktober 2018 00:00

Woensdag 17 oktober BAAN GESLOTEN

Woensdag 17 oktober baan is gesloten ivm de voorbereidingen van de wedstrijd aankomende zaterdag! 

vrijdag, 12 oktober 2018 00:00

Zaterdag 13 oktober BAAN OPEN

Zaterdag 13 oktober BAAN OPEN

 

Baan is weer vlak zodat de rijders tot 85 cc vanaf 11.30 tot 12 uur zich kunnen uitleven op de grote baan, vanaf 12 uur kan iedereen gebruik maken van de grote baan. 

De weersvooruitzichten zijn veelbelovend dus campingstoelen mee goede humeur mee check of je licentie mee is en je milieumat, lopen in het rennerskwartier verplicht en als het lukt gepast betalen. Dan kunnen we er weer een leuke dag van maken.

 

Tot morgen!?

dinsdag, 09 oktober 2018 00:00

woensdag 10 oktober 2018

Woensdag 10 oktober BAAN OPEN! 
Baan is geschoven, het weer word prachtig ideale omstandigheden om van de heerlijke boslucht te komen genieten. Dit kan van 12 tot 17.00 uur, milieumat en lopen in het rennerskwartier verplicht en als het lukt graag zoveel mogelijk gepast betalen. 
Tot morgen....

dinsdag, 09 oktober 2018 00:00

woensdag 10 oktober 2018

Woensdag 10 oktober BAAN OPEN! 
Baan is geschoven, het weer word prachtig ideale omstandigheden om van de heerlijke boslucht te komen genieten. Dit kan van 12 tot 17.00 uur, milieumat en lopen in het rennerskwartier verplicht en als het lukt graag zoveel mogelijk gepast betalen. 
Tot morgen....

dinsdag, 02 oktober 2018 00:00

woensdag 3 oktober baan open

Woensdag 3 oktober BAAN OPEN.
Baan is voor de regen er weer super in gelegd door BB grondwerken, zodat het mogelijk is na best wel wat regen toch open te kunnen zijn. Zodat jullie je naar hartelust kunnen uitleven, we zijn er van 12 tot 17.00 uur.
Tot morgen ?
vrijdag, 28 september 2018 00:00

wedstrijd 29 september Baan gesloten voor vrije training

Nog 1 nachtje slapen dan is het zover, nog even de laatste puntjes op de i en we kunnen van start. Vanaf 8 uur gaat het hek open en vanaf half 9 beginnen de inschrijvingen, hou het hek vrij zodat onze vrijwilligers er door kunnen. Parkeren gebeurd alleen op aanwijzing van onze vrijwilligers, auto,s met karren en bussen die onder de tunnel door kunnen zullen door verwezen worden naar het middenterrein om te parkeren. Dit ivm het vrijhouden parkeerplaats vooraan voor hoge voertuigen en het zoveel mogelijk vrij houden van paden mocht er een hulpdienst door moeten hiervoor ook de ruimte is. Aan deze wedstrijd mag iedereen deelnemen die in het bezit is van een basis sportlicentie of een offraod licentie, mensen met een startbewijs mogen niet deelnemen.
Het weer zit mee, de baan is weer optimaal en er super in gelegd door Erik daaraan zal het dus niet liggen! De inschrijfkosten zijn 20 euro, milieumat verplicht en LOPEN IN HET RENNERSKWARTIER ook..
Adres elspeterweg 2 nunspeet bij restaurant Joris voor de spoorlijn eraf door het witte hek de weg vervolgen(bospad) tot je bij de baan bent.
 
Tot morgen...
zaterdag, 22 september 2018 00:00

zaterdag 22 september

BAAN IS OPEN

dinsdag, 18 september 2018 00:00

club wedstrijden

Clubwedsrijden

Ons wedstrijd seizoen is weer geopend! hebben jullie er zin in wij wel.

Omdat er nogal wat verwarring en veel vragen over zijn geweest even een kleine uitleg, iedereen kan deelnemen aan de wedstrijden voor de dagzege, aan het eind van alle wedstijden zal er een clubkampioen gehuldigd worden, dus voor alle leden zal er dan een gezellige avond zijn waarin we de kampioenen zullen huldigen.. 

We hopen natuurlijk op een prachtig cross seizoen!

 

De eerste clubcross 20 oktober.

De tweede clubcross 10 november.

De derde clubcross 22 december ( Kerstcross )

De vierde clubcross 19 januari 2019

De vijfde clubcross 16 februari tevens de laatste wedstrijd.

 

 

vrijdag, 14 september 2018 00:00

Zaterdag 15 september

Zaterdag 15 september baan is open voor vrije trainingen het hek gaat om 11.30 uur open en de grote baan zal dan alleen voor rijders tot 85 cc beschikbaar zijn, na 12 uur kan iedereen gebruik maken van de grote baan tot 17.00 uur

Licentie en milieumat verplicht evenals LOPEN in het rennerskwartier.

Als het lukt zoveel mogelijk gepast betalen ivm briefjes van 5 tekort...

 

Pagina 1 van 3
 
maxipromo.gifburny.gifag.gifkoot.gifmeewis.giftotal.gifwolf.gifbonestroo.gifprobikes.gifxr.gifbece.gifstandby.gifandre.jpgrenselaar.gifbrouwer.pnghorst.pngdekker.gifvandijkmontage.gifmaxipromo.gifburny.gifag.gifkoot.gifmeewis.giftotal.gifwolf.gifbonestroo.gifprobikes.gifxr.gifbece.gifstandby.gifandre.jpgrenselaar.gifbrouwer.pnghorst.pngdekker.gifvandijkmontage.gif