maandag, 26 mei 2014 00:00

cross country

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

2 uurs cross country 2014

 

 

enduro 0501

 

Inschrijfformulier is hier

In 2014 organiseert MC Nunspeet voor de eerste maal een 2 uurs cross country (solo) op 6 september. Er wordt gereden op het terrein van MC Nunspeet aan de Elspeterweg. Het parcour is 5,5 km lang en heeft verschillende uitdagingen. Erw wordt gestreden in twee verschillende klasses: 

1- Amateurklasse ('s ochtends rijden)

2- Expertklasse ('s middags rijden)

 

Iedereen kan zelf bepalen in welke klasse hij/zij wil worden ingeschreven. Inschrijven vanaf 125cc. Rijbewijs is niet verplicht.

 

Per klasse is er een maximaal aantal deelnemers mogelijk. Per klasse niet meer dan 50 personen. Bij overschrijding van het maximale deelnemers worden de deelnemers zo mogelijk naar de andere klasse verplaatst). De kosten voor deze wedstrijd bedragen 20 euro p.p

 

De inschrijving wordt geopend vanaf juni op de website van MC Nunspeet en wordt gesloten op 23 augustus 2014.

Rijnummers is voor iedereen verplicht! Deze worden door de rijders zelf aangebracht. Ook moet de deelnemer in het bezit zijn van een transponder en een KNMV-districtslicentie. Wees er snel bij want vol=vol.

Informatie over de start tijden volgen nog op de site.

www.mcnunspeet.nl

We hopen dat het op 6 september een mooie, sportieve dag word.

Tot dan!!

 

Inschrijfformulier is hier

Lees 4784 keer Laatst aangepast op zaterdag, 11 oktober 2014 10:48
Meer in deze categorie: « cross country
 
andre.jpgkoot.gifbrouwer.pngprobikes.gifrenselaar.gifbonestroo.gifag.gifhorst.pngtotal.gifvandijkmontage.gifbece.gifmaxipromo.gifwolf.gifstandby.gifxr.gifdekker.gifburny.gifmeewis.gifandre.jpgkoot.gifbrouwer.pngprobikes.gifrenselaar.gifbonestroo.gifag.gifhorst.pngtotal.gifvandijkmontage.gifbece.gifmaxipromo.gifwolf.gifstandby.gifxr.gifdekker.gifburny.gifmeewis.gif