Archief Trial

Archief Trial (17)

dinsdag, 03 maart 2015 00:00

Uitslagen trial #4 & eindstand Wintercup Trial online

Geschreven door

Afgelopen zaterdag vond de vierde en tevens laatste Wintercup Trial plaats.

Aansluitend was er de prijsuitreiking voor wat betreft de eindstand in de Wintercup Trial 2014 / 2015.

 

Benieuwd waar je geĆ«indigd bent? Check snel hier!!

maandag, 23 februari 2015 00:00

Link uitslagen wintercup trial nr. 3 gefixt

Geschreven door

Onze excuses dat de link niet werkte. Nu moet tie het wel doen!! Check snel hier!!

maandag, 05 januari 2015 00:00

Wintercup nr. 2 ook voor Randy Kerstjens

Geschreven door

De 2e editie was traditiegetrouw weer de eerste zaterdag van het jaar. Na een lam handje van alle 'beste wensen', konden de motoren worden aangetrapt. Een beetje miezerig bij de start, maar prima trial weer. Met bijna 80 deelnemers was het duidelijk dat trialminnend Nederland er ook in 2015 weer zin in had.

vrijdag, 19 december 2014 00:00

Uitslagen wintercup trial 1 eindelijk online

Geschreven door

Mijn excuses dat het zo lang heeft geduurd. Door ziekte was ik niet in staat om de uitslagen te verwerken.
Maar het staat er nu op, dus kijk snel hier!

vrijdag, 14 november 2014 00:00

Data Wintercup Trial 2015

Geschreven door

Jaja, de winter staat weer voor de deur. Dat merken we vooral omdat de dagen een stuk korter worden, Qua temperaturen blijft het vrij soft eigenlijk. Hopelijk zakt het nog een beetje, anders wordt het zweten tijdens de Wintercup wedstrijden voor het nieuwe seizoen. De uitzetters en controleurs staan in ieder geval alweer te trappelen. Maar voor wanneer eigenlijk??

Zaterdag 27 september is Nonstop Motoren uit Geffen op het trialterrein in Nunspeet aanwezig met de 2015 trialmodellen van GasGas en Ossa. Vanaf 13:00 tot ca. 17:00 is er de mogelijkheid tot testen met deze trialmachines.

Neem wel uw districtslicentie (verzekering) mee. Heeft u deze niet, dan zijn deze ook bij ons aan te schaffen.

Meldt u zoals normaal in Nunspeet eerst in de kantine, voordat u zich naar de mensen van Nonstop Motoren begeeft.

 

Zie ook de flyer.

Het was weer een prima dag om een ONK Trial te organiseren. Prima weer maakte het aangenaam voor de controleurs en de rijders. Maar er moest goed gedronken worden door de rijders, want er werd menig peentje gezweet. De uitzetters hadden hun best gedaan en hadden met de nieuwe pijlen mooie non-stops uitgezet.

maandag, 24 maart 2014 00:00

Aanvullend Reglement ONK Trial 5 april 2014

Geschreven door

Hierbij het aanvullend reglement voor de ONK trial van 5 april.

Het belooft weer een mooie wedstrijd te worden. Met de wintercup is er al uitgezet volgens het nieuwe reglement, dus die ervaring is bij de uitzetters al aanwezig.

Trialisten, tot zaterdag 5 april!!

De Wintercup van 2013-2014 is alweer ten einde. Het waren 4 prachtige wedstrijden en hoewel het weer de wedstrijden meer op een lentecup lieten lijken, hebben we niemand horen klagen. Zeker voor onze controleurs, stuk voor stuk vrijwilligers met het trialhart op de juiste plaats, was het prima weer om de rijders te beoordelen. Chapeau voor deze mensen, want zonder hen zouden we deze wintercup niet kunnen organiseren.

zaterdag, 01 februari 2014 22:12

Uitslagen van 3e Wintercup wedstrijd staan online

Geschreven door

Na 's ochtends wat regen gehad te hebben was het 's middags droog en prima rijweer. De uitzetters hadden goed hun best gedaan en het werd dan ook een pittige wedstrijd. Iets wat in de uitslagen terug te vinden is.

U vindt ze hier.

Pagina 1 van 2
 
meewis.gifprobikes.gifrenselaar.gifkoot.gifbonestroo.gifbrouwer.pngag.gifstandby.gifvandijkmontage.gifmaxipromo.gifhorst.pngtotal.gifburny.gifwolf.gifbece.gifxr.gifandre.jpgdekker.gifmeewis.gifprobikes.gifrenselaar.gifkoot.gifbonestroo.gifbrouwer.pngag.gifstandby.gifvandijkmontage.gifmaxipromo.gifhorst.pngtotal.gifburny.gifwolf.gifbece.gifxr.gifandre.jpgdekker.gif