maandag, 05 januari 2015 00:00

Wintercup nr. 2 ook voor Randy Kerstjens

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De 2e editie was traditiegetrouw weer de eerste zaterdag van het jaar. Na een lam handje van alle 'beste wensen', konden de motoren worden aangetrapt. Een beetje miezerig bij de start, maar prima trial weer. Met bijna 80 deelnemers was het duidelijk dat trialminnend Nederland er ook in 2015 weer zin in had.

Opvallend was wederom het presteren van Randy Kerstjens te noemen. Hij wist voor de tweede keer achter elkaar de wintercup-wedstrijd te winnen. Het verschil met Alex v/d Broek was weliswaar, met 1 puntje, erg klein. Maar het feit is dat Randy leidt in de tussenstand. Alex kennende laat hij het hierbij niet zitten. We zien uit naar de komende wedstrijden!

Ook in andere klasses werd er flink gestreden voor de winst. Ook in de A klasse was het verschil maar 1 puntje tussen de 1e en de 2e man. Balen voor ondergetekende natuurlijk...
In de D klasse was het verschil zelfs enkele nullen en maakten die oudjes op oude motoren er nog een mooi gezellig potje van.

De uitslagen staan weer op de bekende plek.

Lees 8459 keer Laatst aangepast op maandag, 05 januari 2015 21:40
 
vandijkmontage.gifmaxipromo.gifrenselaar.giftotal.gifandre.jpgstandby.gifhorst.pngbece.gifwolf.gifmeewis.gifbonestroo.gifdekker.gifag.gifkoot.gifprobikes.gifbrouwer.pngxr.gifburny.gifvandijkmontage.gifmaxipromo.gifrenselaar.giftotal.gifandre.jpgstandby.gifhorst.pngbece.gifwolf.gifmeewis.gifbonestroo.gifdekker.gifag.gifkoot.gifprobikes.gifbrouwer.pngxr.gifburny.gif