woensdag, 05 maart 2014 20:07

Wintercup 2013-2014 ten einde, Alex v/d Broek oppermachtig

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Wintercup van 2013-2014 is alweer ten einde. Het waren 4 prachtige wedstrijden en hoewel het weer de wedstrijden meer op een lentecup lieten lijken, hebben we niemand horen klagen. Zeker voor onze controleurs, stuk voor stuk vrijwilligers met het trialhart op de juiste plaats, was het prima weer om de rijders te beoordelen. Chapeau voor deze mensen, want zonder hen zouden we deze wintercup niet kunnen organiseren.

In de A+ klasse was het de 'ouwe' rot in het vak Alex van den Broek die er wel 4 keer met de winst van door ging. Geen één van de jeugd die daar verandering in kon brengen. 2e plaats was er voor John van Veelen die net een puntje meer pakte dan thuisrijder André Westerink. Hij pakte wel weer een keurige 3e plek tussen de Nederlandse inters.

In de A klasse gaf Maxx van de Top zijn visitekaartje af. Door constant voorin te eindigen met één maal winst gaat hij er met de eerste plaats vandoor. Hiermee laat hij vast zien dat er komend jaar rekening met hem gehouden moet worden bij de Nationalen in het NK trial. 2e plaats was er nipt voor Paul Verheijen voor de SSDT '14-ganger Peter Miltenburg.

Bij de rooien was het Onno Fokkinga die oppermachtig was. 2e plaats was er voor de MCN'er Erik Versteeg, die constant op het podium te vinden was deze wintercup. 3e was Mario ten Haaf, helaas was hij er de laatste wedstrijd niet bij.

In de C klasse deed Thierry Godot er nog alles aan om Cees Oudshoorn van z'n troon te stoten, maar de winst in de laatste wedstrijd was niet voldoende. Cees bleef koel en werd netjes tweede, waarmee hij er met de eerste plaats in eindstand vandoor ging. 3e werd onze Aalt van de Dragt.

Bij de witten was het classic-rijder Ferry in 't Veld die er met de wintercup vandoor ging. Helaas was 2e man Wim Kroon er niet bij de laatste wedstrijd. Wim Boerefijn eindigde op de 3e plaats.

Aan het einde werd onder het genot van een biertje nog nagepraat over de wedstrijden en werden oude herinneringen opgehaald over oud-trialkampioenen.

De uitslagen en de eindstand kunt u hier vinden.

De MCN wil iedereen bedanken die heeft meegedaan in de wintercup. Op naar volgend jaar!!

Lees 10491 keer Laatst aangepast op woensdag, 05 maart 2014 20:48
 
vandijkmontage.gifmaxipromo.gifrenselaar.giftotal.gifandre.jpgstandby.gifhorst.pngbece.gifwolf.gifmeewis.gifbonestroo.gifdekker.gifag.gifkoot.gifprobikes.gifbrouwer.pngxr.gifburny.gifvandijkmontage.gifmaxipromo.gifrenselaar.giftotal.gifandre.jpgstandby.gifhorst.pngbece.gifwolf.gifmeewis.gifbonestroo.gifdekker.gifag.gifkoot.gifprobikes.gifbrouwer.pngxr.gifburny.gif