donderdag, 10 april 2014 00:00

ONK Trial: Alex v/d Broek gecontroleerd naar de overwinning

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Alex v/d Broek in de 10e non-stop. Alex v/d Broek in de 10e non-stop.

Het was weer een prima dag om een ONK Trial te organiseren. Prima weer maakte het aangenaam voor de controleurs en de rijders. Maar er moest goed gedronken worden door de rijders, want er werd menig peentje gezweet. De uitzetters hadden hun best gedaan en hadden met de nieuwe pijlen mooie non-stops uitgezet.

Pijlen

Alex v/d Broek reed een zeer constante wedstrijd en maakte weinig fouten. Hij won met ruime voorsprong. Randy Kerstjens verwees hij hiermee naar de 2e plaats. Dave Hanraths liet met een 3e plaats zien dat hij steeds beter vooruit komt in het zand. Na een slechte eerste ronde halveerde hij bijna de strafpunten in de 2e ronde en hield dit vast in de rest van de wedstrijd.

In de hoogste klasse was het Lars Wandel die als clublid z’n beste beentje voor zette. Hij deed nog even een wedstrijdje mee, voordat hij samen met z’n vriendin naar Noorwegen verhuist en werd 7e. Lars, bij deze heel veel plezier en succes in Noorwegen.

 

Bart

Clubsucces was er bij de Nationalen. Bart Westerink reed met daglicentie naar de eerste plaats. Hij reed een constante wedstrijd waarmee z’n eerste plaats nooit in gevaar kwam. 2e werd Luc Branten voor de Ier Sam Hampshire, die moeite had met het losse zand van Nunspeet. Helaas moest Marnick Molemans opgeven na een lichte blessure die hij had opgelopen in Italië. Michel van Tilburg die normaal ook voorin te vinden is, was helaas totaal niet fit en probeerde met een 12e plaats nog wat puntjes bij elkaar te sprokkelen. Beterschap gewenst Michel, hopelijk verdwijnen de klachten. 

 

 

 

 

 

ValeryBij de Sportklasse A was de dame Valery Rooke die alle heren het nakijken gaf. Mario ten Haaf toverde een erg nette laatste ronde uit z’n helm en werd daarmee 2e. 3e werd Arjen Nielen.

 

Aalt

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook bij Sportklasse B was er clubsucces. Aalt v/d Dragt ging er met de overwinning vandoor met maar één puntje verschil met Hendrik Heerema. Beide heren vochten hun eigen wedstrijd uit en lieten Tim Slaats vrij ver achter zich op de 3e plaats.

  

 

Uitslag ONK Trial Nunspeet 2014

Diverse foto’s zijn hier te vinden:

John Lenders fotografie

Jan Moll fotografie

Foto-impressie Facebook-pagina van de MCN (wel ff liken natuurlijk) 

Lees 10128 keer Laatst aangepast op donderdag, 10 april 2014 13:43
 
vandijkmontage.gifmaxipromo.gifrenselaar.giftotal.gifandre.jpgstandby.gifhorst.pngbece.gifwolf.gifmeewis.gifbonestroo.gifdekker.gifag.gifkoot.gifprobikes.gifbrouwer.pngxr.gifburny.gifvandijkmontage.gifmaxipromo.gifrenselaar.giftotal.gifandre.jpgstandby.gifhorst.pngbece.gifwolf.gifmeewis.gifbonestroo.gifdekker.gifag.gifkoot.gifprobikes.gifbrouwer.pngxr.gifburny.gif