Baan open voor jeugd

door | apr 29, 2020

En ja hoor ook wij hebben goedkeuring gekregen? maar uiteraard met dezelfde regels als overal.

Aanmelden via Facebook Messenger of via een berichtje op ons telefoonnummer, zodat we een overzicht krijgen wie er komen.
Ben je lid breng je pas mee en is hij bij de baan vraag er naar, ben je geen lid zorg voor je knmv licentie. Indien daar je leeftijd niet op staat, zorg voor een identificatie zodat we kunnen zien welke leeftijd je hebt.
Parkeren gebeurd in de daarvoor gemaakte vakken.
Meld je aan via het zijraam van onze kantine, dit bied tevens de gelegenheid dat de afstand 1.5 meter is,tussen jou een de dienstdoende baanbeheerder.
Blijf bij koorts en verkoudheid thuis,ook bij twijfel hieraan.
Kantine blijft gesloten ook het toilet is niet toegankelijk, in geval van nood kun je er heen. Mocht je hiervan gebruik maken is het verplicht voor binnen gaan en bij verlaten de handen te ontsmeten, met de daarvoor aanwezige desinfectie.
Er is 1 ouder of begeleider per auto toegestaan.
HOUDT 1.5 meter afstand van elkaar, blijf zoveel mogelijk bij je eigen vervoersmiddel.
Er zullen vrijwilligers rond lopen om te handhaven, indien wij deze niet voldoende hebben kan het zijn dat we hiervoor een ouder aanwijzen.
Op onze baan hebben we gelukkig de mogelijkheid leeftijd te splitsen,kleine baan grote baan hou hier rekening mee dat het kan zijn dat je even kleine baan moet rijden.
Laten we er samen voor gaan zorgen dat we trots kunnen zijn op crossend Nederland,en ook in onze sport de regels hanteren.
Zonder aanmelding word er niet gereden.
06 51 68 97 26 nummer mcn.

Uiteraard zijn onze jeugdige trialisten ook weer van harte welkom, weliswaar onder dezelfde regels als de crossende mensen.

Wij hopen jullie weer te mogen begroeten a.s. zaterdag.

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26