Trial

Trial mc Nunspeet

MC Nunspeet heeft het grootste en, volgens vele liefhebbers, het mooiste trialterrein van Nederland. Met veel natuurlijke hoogteverschillen en natuurlijke obstakels is dit uniek in Nederland. Typerend voor ons terrein is de zandondergrond van de Veluwe. Het terrein strekt zich uit rond en binnenin de crossbaan.

Je bent vrij om te trainen op de woensdag of zaterdag. Het terrein is biedt genoeg ruimte en is toegankelijk voor de absolute beginner, maar is ook uitdagend voor de toprijder in NL.

Trial wedstrijden

Met 60 tot 80 rijders gemiddeld per wedstrijd is de wintercupcompetitie erg populair. Dit zijn 4 wedstrijden van december tot maart. Dit valt mooi buiten het seizoen van vele andere clubs en nationale competitie en biedt in dit jaargetijde ook de meeste grip van de ondergrond. Het niveau wat wordt uitgezet is zeer breed en wordt verdeeld in 6 klasses. Dit is van beginner (klasse D/wit) tot nationaal topniveau. (klasse A+/oranje). Aan het einde van de competitie wordt het klassement opgemaakt en zijn er in elke klasse mooie prijzen te winnen.

We organiseren ook andere trialwedstrijden en activiteiten die we op onze nieuwspagina aankondigen. In de kalender en nieuwsitems vind je de data en aanvangstijden.

Gesloten door slecht weer?

Het trialterrein van onze club is bijna nooit gesloten, ook niet als de crossbaan is gesloten door regen- of sneeuwval. Zie je op de site of Facebook dat de crossbaan is gesloten, lees dan even verder. Meestal is er vermeld dat het hek is geopend voor trialisten.

Je kunt dus bijna altijd rijden/trainen. De kantine is niet altijd geopend, dus zorg voor voldoende eten en drinken voor jezelf.

tarieven en Licenties

Om te kunnen trainen op het terrein is een licentie verplicht. Check de licentiepagina voor verdere informatie.

Inschrijving voor de wedstrijden

Voor de trialwedstrijden kun je jezelf aan de baan inschrijven op de wedstrijddag zelf. 

Trialcommissie

Voorzitter 

Baanbeheerder

Gerrit Westerink

crosscommissie

06 51 68 97 26

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26