Trial

Trial mc Nunspeet

De MC Nunspeet heeft het grootste en, volgens vele liefhebbers, het mooiste trial terrein van Nederland. Met veel natuurlijke hoogteverschillen en natuurlijke obstakels is dit uniek in Nederland. typerend voor dit terrein is de zandondergrond van de Veluwe. Het terrein strekt zich uit rond en binnenin de crossbaan.
Je bent vrij om te trainen op de woensdag of zaterdag en het terrein is toegankelijk en biedt genoeg ruimte voor de absolute beginner, maar is ook uitdagend voor de toprijder in NL.

TrialĀ wedstrijden

Met 60 tot 80 rijders gemiddeld per wedstrijd is de wintercup competitie erg populair. Dit zijn 4 wedstrijden van december tot maart. Dit valt mooi buiten het seizoen van vele andere clubs en nationale competitie en biedt in dit jaargetijde ook de meeste grip van de ondergrond. Het niveau wat wordt uitgezet is zeer breed en wordt verdeeld in 6 klasses. Dit is van beginner (klasse D/wit) tot nationaal topniveau. (klasse A+/oranje) Aan het einde van deze competitie wordt het klassement opgemaakt en zijn er in elke klasse mooie prijzen te winnen.
Daarnaast zijn er nog andere trialwedstrijden en activiteiten welke op onze nieuwspagina bekend worden gemaakt. In de kalender en nieuwsitems kunnen de data en aanvangstijden gevonden worden.

GeslotenĀ door slecht weer?

Vaak wordt er op social media (Facebook/Instagram) bekend gemaakt dat de crossbaan gesloten is door regen- of sneeuwval. Dit is bijna nooit het geval voor het trialterrein. Hier kan bijna altijd gereden worden. Er wordt dan gezorgd dat het hek geopend is, zodat er toch getraind kan worden. Niet altijd is de kantine geopend, dus zorg voor voldoende eten en drinken voor jezelf.

tarievenĀ en Licenties

Om te kunnen trainen op het terrein is een licentie verplicht. Check de licentie pagina voor verdere informatie.

Inschrijving voor de wedstrijden

Inschrijving voor de trial wedstrijden wordt gedaan op de dag zelf bij de baan.

Trial commissie

Beheer Crossterrein

Sponsorwerving

Wedstrijdleider

Baan & Onderhoud

Algemeen

Baandienst

Maritha Vis

Maritha Vis

Maritha Vis

Maritha Vis

Maritha Vis

Maritha Vis

Maritha Vis

06 51 68 97 26

06 51 68 97 26

06 51 68 97 26

06 51 68 97 26

06 51 68 97 26

06 51 68 97 26

06 51 68 97 26

Tarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij Mc Nunspeet?

Aanmelden wedstrijd

Meedoen met aankomende wedstrijd? Schrijf je dan hier in!

Contact

Telefoon

06 51 68 97 26