Toer MC nunspeet

Toeren met MCN

In het motorseizoen kun je iedere zondag met de Nunspeetse MCN-leden met de motor op pad. Tenminste, als het een beetje weer is en een aardige temperatuur. Meestal is het vertrek om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Transferium in Nunspeet. Rond een uur of 14.00 ben je meestal weer terug. Voor deze ritjes is er geen vaste route van tevoren bepaald; ter plekke spreken we af waarheen het gaat. Iedereen die belangstelling heeft om mee te rijden, is van harte welkom. 

De toercommissie verzorgt vier tot vijf keer per jaar een langere toerrit, met 1x per jaar een BBQ als afsluiting. De routes kunnen van tevoren bij het clubhuis worden ingelezen in Garmin of TomTom. Deze ritten starten vanaf het clubhuis aan de Eikbosserweg 37. Inschrijven vanaf 09.30 uur, vertrek tussen 10.00 en 10.30 uur. Houd de agenda in de gaten voor de toerdata. 

De toercommissie organiseert ook een jaarlijkse Oldtimer Veluwe Rally. Wil je kijken of heb je een mooie BSA, Norton of Triumph (om er een paar te noemen) in de schuur staan die nog goed ploffen? Kom naar de club. Check de agenda voor de datum. 

 

bestuur mc nunspeet

Voorzitter

Penningmeester

Secretaris

algemeen Lid

algemeen Lid

algemeen Lid

algemeen Lid

Alfred Landmeter

Rob Zijlstra

Arno de Zwaan

Renée Hardlooper

Jennie Hagenbeek

André van der Horst

Open

Aanspreekpunten Commissies

Crosscommissie

TrialcomMissie

Barcommissie

Maritha Vis

Gerrit Westerink

Jasper van Dijk

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijd

Meedoen met aankomende wedstrijd? Schrijf je dan hier in!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26