Cross: niet iedereen was er 🙁

door | jan 27, 2021

Dagpasrijders – probleem

We hebben een probleem met z’n allen. Als motorclub hebben we ontzettend ons best gedaan om alle crossers aan te schrijven, om de mogelijkheid te bieden om te reserveren in coronatijd. Het is een circus om het zo te doen dat we zoveel mogelijk crossers aan hun trekken laten komen. Er zijn maandag en dinsdag meer dan 400 mails beantwoord. Maar het gaat niet goed: te veel van de dagpasrijders komen niet opdagen.  Er zijn ook te veel die zich aanmelden en dan weer afmelden (weliswaar tijdig).

In aantallen …

We kunnen 60 crossers plaatsen. Hiervan waren voor de woensdag maar liefst 32 plekken voor dagpasrijders. 7 daarvan zijn niet komen opdagen. Een was er wel, maar reed niet en betaalde niet. Maar er was wel een plek voor gereserveerd. Er zijn dus maar 24 rijders geweest. Verder hebben 9 crossers die een bevestiging voor een plek hadden ontvangen zich op tijd afgemeld. Daarvoor hebben we dus 9 anderen kunnen vervangen. Afgelopen zaterdag gaf een vergelijkbaar beeld. Ook het vervangen van rijders door mensen op de reservelijst kost ons te veel tijd. Als je niet zeker weet of je kunt komen, moet je je niet meer aanmelden.

Tijd voor maatregelen

De crosscommissie, ledenadministratie en het bestuur gaan in overleg bekijken hoe we dit anders gaan doen. Er zijn te veel mensen die graag willen komen, dus we houden het simpel en praktisch. Wat we in ieder geval doen is:

  • je krijgt geen uitnodiging meer als je je aanmeldt, maar gewoon wegblijft en niets van je laat horen. Je kunt dan niet meer bij ons komen crossen.
  • meld je je aan, maar moet je je afmelden? Dan krijg je de week daarop geen uitnodiging. De reden van afmelding is niet van belang.

Verder gaan we overleggen of dagpasrijders van tevoren moeten betalen via overboeking aan de bank. We weten het nog niet, maar nieuws daarover volgt.

Jeffrey Herlings - HdB

Trial

Sommige trialisten vergeten zich te melden bij de baanbeheerder. Wij moeten ook jouw KNMV-licentie 2021 controleren en we willen ook graag dat je betaalt. Dat gaat vaak goed, maar niet altijd. Dit geldt niet alleen voor dagpasrijders …

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26