MC Nunspeet 50 jaar

door | apr 11, 2020

Dat moet gevierd worden dachten we…..

Voor de Motorclub Nunspeet (MCN) is 2020 een kroonjaar, want de vereniging bestaat inmiddels 50 jaar. De voorbereidingen voor een grootschalige viering waren onder leiding van Rini Wolf, Cees Ponsteen, Gerrit Ponsteen en Henry Vos in volle gang totdat de virus-perikelen roet in de plannen gooide.

Op het programma stonden ondermeer een prachtige avond trial met schijnwerpers en met LED-verlichte motoren, een super kampvuur en BBQ voor het publiek.

Ook stond een interessante toertocht met een tussenstop bij een motormuseum gepland, met aan het einde bij het clubhuis broodjes beenham.

Bij het clubhuis aan de Eikbosserweg stond een demodag in de planning met een stuntteam, stoere trialdemonstraties en een motor- en onderdelenmarkt met aan het einde van de middag gastsprekers van wereldfaam. Uiteraard stond er ook een knalfeest voor de leden en de helpers gepland op de crossbaan met de nodige motorspelletjes en een BBQ.

Deze plannen worden om begrijpelijke redenen uitgesteld, of zoals voorzitter Alfred Landmeter het verwoordt: “Een 51-jarig jubileum is mogelijk nog unieker dan 50 jaar, want dat viert iedereen.”

Om het jubileum toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heeft de commissie bij de invalswegen van Nunspeet een aantal spandoeken opgehangen om het feest virtueel voor te bereiden.

Meer info, kijk op de site van RTV Nunspeet

MCN 50 jaar

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26