Reserveren tijdens corona

RESERVEREN? NIET NODIG

In verband met Covid-19 gelden er gedeeltelijk beperkingen. Crossers t/m 26 jaar mogen gewoon komen crossen als de baan open is. Het maakt niet uit of je een seizoenskaart hebt of een dagpas wilt kopen.

Op dit moment reserveren niet nodig

Voor personen vanaf 27 jaar geldt een maximumaantal. Nu ook de andere banen open zijn, is de toestroom naar onze baan minder geworden. In verband daarmee is reserveren op dit moment niet nodig. We houden het in de gaten; worden de aantal toch hoger, dan voeren we het reserveringssysteem weer in.

Heb je via deze site een account aangemaakt, dan kun je deze op een later moment ook gebruiken voor wedstrijdinschrijvingen. Hopelijk komt het daar gauw weer van.

 

Seizoenspas? Je krijgt mail

De rijders met een seizoenspas krijgen per mail een uitnodiging met de inschrijflinks om te reserveren voor de vrije training op woensdag en/of de zaterdag.  De mail wordt op zondagavond verstuurd voor inschrijving voor de woensdag- en/of de zaterdagmiddag. Je e-mailadres wordt automatisch in ons websitesysteem geregistreerd (WordPress) als je de eerste keer reserveert. Als het is volgeboekt, geeft het reserveringssysteem dat aan.

Je kunt je seizoenskaart voor trial of cross online bestellen. Zorg ervoor dat je meteen de contributie overmaakt per bank; je krijgt de pas dan zo snel mogelijk thuisgestuurd. Mocht je de kaart een keer vergeten, geen zorgen: aan de baan kan men op de lijst zien dat je betaald hebt. 

Let op: tear-off’s zijn niet toegestaan op onze baan. Rijders die dit systeem op hun helm dragen, worden van onze baan verwijderd. Let ook op het geluidsniveau uit je uitlaat:  maximaal 94 decibel is toegestaan. We controleren hierop.  

Betaling aan de baan: contant, contactloos of pin.

transpondersysteem

MC Nunspeet werkt alle wedstrijden met het transpondersysteem. Om geklasseerd te worden moet je dus een transponder hebben. Zonder transponder kom je niet in de uitslagen voor. Zorg er dus voor dat je er een in je bezit hebt. Let op, wij verhuren geen transponders.

uitslagen crosswedstrijden

De uitslagen zijn te vinden op My Laps.

MCN Cross-/trialterrein

algemeen aanspreekpunt 

crosscommissie

06 51 68 97 26

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26