Reserveren tijdens corona

Maximum aantal crossers

In verband met Covid-19 gelden er gedeeltelijk beperkingen. Crossers t/m 26 jaar mogen gewoon komen crossen als de baan open is. Het maakt niet uit of je een seizoenskaart hebt of een dagpas wilt kopen. Nog steeds geldt: geen publiek en maximaal 1 begeleider. Personen vanaf 27 jaar moeten reserveren. 

Reserveren vanaf 27 jaar

Belangrijk om te weten: je kunt alleen via de inschrijflink voor de vrije trainingen reserveren. Mailen voor een plekje heeft dus geen zin. Mail alleen naar de administratie als er problemen zijn met inschrijven, je seizoenspas en andere vragen rondom lidmaatschap bij MCN. Je kunt dus niet via mail of sociale media reserveren.

Reserveer hier

Ben je 27 jaar of ouder en wil je komen rijden, reserveer dan je plek voor de vrije training via de link(s) hieronder. Je e-mailadres wordt automatisch in ons websitesysteem geregistreerd (WordPress). Het maakt niet uit of je een seizoenskaart hebt of een dagpas wilt kopen. 

– inschrijven dagpas vrije training komende woensdagmiddag
– inschrijven dagpas vrije training komende zaterdagmiddag

Als het is volgeboekt, geeft het reserveringssysteem dat aan; je kunt dan niet meer reserveren. Wij gaan ervan uit dat we iedereen een plekje kunnen geven. 

Seizoenspas? Je krijgt mail

De rijders met een seizoenspas krijgen per mail een uitnodiging met de inschrijflinks om te reserveren voor de vrije training op woensdag en/of de zaterdag.  De mail wordt op zondagavond verstuurd voor inschrijving voor de woensdag- en/of de zaterdagmiddag. Je e-mailadres wordt automatisch in ons websitesysteem geregistreerd (WordPress) als je de eerste keer reserveert. Als het is volgeboekt, geeft het reserveringssysteem dat aan.

Je kunt je seizoenskaart voor trial of cross online bestellen. Zorg ervoor dat je meteen de contributie overmaakt per bank; je krijgt de pas dan zo snel mogelijk thuisgestuurd. Mocht je de kaart een keer vergeten, geen zorgen: aan de baan kan men op de lijst zien dat je betaald hebt. 

Let op: tear-off’s zijn niet toegestaan op onze baan.
Rijders die dit systeem op hun helm dragen, worden van onze baan verwijderd.

Betaling aan de baan: contant, contactloos of pin.

transpondersysteem

MC Nunspeet werkt alle wedstrijden met het transpondersysteem. Om geklasseerd te worden moet je dus een transponder hebben. Zonder transponder kom je niet in de uitslagen voor. Zorg er dus voor dat je er een in je bezit hebt. Let op, wij verhuren geen transponders.

uitslagen crosswedstrijden

De uitslagen zijn te vinden op My Laps.

MCN Cross-/trialterrein

algemeen aanspreekpunt 

crosscommissie

06 51 68 97 26

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende Wedstrijd? Schrijf je dan hier in!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26