wo 27/za 30 januari – cross = vol

door | jan 26, 2021

Beperkte openstelling – cross = vol

We hebben voor woensdag en zaterdag beide volle bak: een mooie mix van 60 crossers tussen vaste leden, de leden die dit jaar nog niet hadden gecrost en dagpassen. Nieuwe reserveringen kunnen er helaas niet meer bij. We hebben een reservelijst; degenen hebben daarvan bericht en kunnen stand-by blijven.

Het aantal reacties was overweldigend en we hebben dan ook niet iedereen een plek kunnen geven. In de volgende ronde houden we er rekening mee wie al wel en wie nog niet heeft kunnen rijden, zodat je allemaal een kans krijgt. Verder gaat het op volgorde van reactie.

Afmelden? Uiterlijk vóór 18.00 uur de avond van tevoren.

Crossers hebben uitsluitend toegang na bevestiging via de mail.

We willen geen ruzie bij het hek, dus kom niet als je niet op de lijst staat. Alleen op die manier kunnen we blijven garanderen dat we in ieder geval beperkt open kunnen.

Mail gestuurd? Reactie volgt!

Gisteravond had iedereen die heeft gereageerd/gemaild een reactie van me gehad (ook de mensen die hun e-mailadres hebben doorgegeven om mee te doen). Er komen nu wat nieuwe mails binnendruppelen.

Krijg je niet meteen een reactie? Geen paniek. Helma reageert op ieder bericht. Check in ieder geval je spambox en merk het adres ledenadministratie@mcnunspeet.nl aan als vertrouwd adres (bijvoorbeeld yahoo.com en hotmail weigeren soms de mail van onze mailserver).

Geen reactie gekregen?

Heb je de avond van tevoren om 18.00 uur nog geen reactie ontvangen van de ledenadministratie?  Trek dan even aan de bel, want dan gaat er misschien iets mis. 

cross MCN - foto Maaike van Amen

Trial

Kom je trialrijden? Zorg er dan voor dat we je e-mailadres kennen. Dan kunnen we je bereiken mocht dat nodig zijn i.v.m. informatie over een eventuele coronabesmetting. Geef je e-mailadres door aan ledenadministratie@mcnunspeet.nl of schrijf het op de coronacontactlijst aan de baan. Zoek verder actief naar goede verspreiding op het terrein en neem een mondkapje mee voor het melden bij de baanbeheerder (ook trialisten moeten hun licentie tonen).

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26