Za 16 januari – cross = vol

door | jan 15, 2021

Beperkte openstelling – cross = vol

Na veel wikken en wegen heeft de crosscommissie ervoor gekozen om de plekken voor de maximale 30 rijders eerst aan onze vaste rijders aan te bieden. We vinden dat een eerlijke keuze en hopen op ieders begrip daarvoor. Ondertussen is die lijst vol. Heb je geen bevestiging gehad, kom dan niet naar de baan. Alleen op die manier kunnen we blijven garanderen dat we in ieder geval beperkt open kunnen.

Als je je niet hebt kunnen inschrijven: we vinden dat echt heel vervelend! Bedenk dat corona niet door ons is bedacht. We doen ons best en hadden het graag anders gezien. We hopen wel dat we in overleg met de gemeente b.v. met tijdslots kunnen gaan werken als dat praktisch invulbaar is.

Crossers hebben uitsluitend toegang na bevestiging via de mailWe willen geen ruzie bij het hek, dus kom niet als je niet op de lijst staat.

 Jeffrey Herlings bij MCN

Wat nog wel leuk is om vermelden en RTV Nunspeet bericht erover: Jeffrey Herlings trainde afgelopen woensdag op onze baan.

Cross beperkt open - Trial open

Trial

Trialisten mogen vooralsnog komen vanwege de verspreiding op het terrein (zoek dat ook actief op!). Rijd je met een dagpas, geef dan je e-mailadres door aan ledenadministratie@mcnunspeet.nl of schrijf het op de coronacontactlijst aan de baan.

Mocht het voor te veel drukte zorgen op ons terrein, dan gaat ook hier een maximering gelden. Wees dus zorgvuldig en zoek de open ruimte op. PS Ook trialisten moeten zich altijd melden bij de baanbeheerder en hun licentie tonen.

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26