Zaterdag 28 november baan open

door | nov 27, 2020

Zaterdag 28 november baan open…

Morgenvroeg is er eerst een training, dus 11.30 uur zal de baan niet meer helemaal vlak zijn.
Grote baan is pittig door de regen van afgelopen 24 uur, geen grote plassen en de kleine plas op foto is inmiddels ook weg. Maar hij zal niet stuiven, wij raden dan ook de beginners aan om misschien aan de surprice te gaan knutselen.
De kantine is nog steeds gesloten, en de covid regels nog hetzelfde.
Betalen graag gepast pinnen kan ook.
Vanaf 11.30 uur mag de jeugd tot 85 cc op de grote baan tot 12 uur, hierna mag iedereen zijn skills laten zien.
Wederom het parkeren, voor veel mensen een probleem! Eindeloze discussie,s zinloze dreigementen, om voor iedereen een plek te creëren word je verzocht om ip de aangewezen plek te parkeren. Lage bussen auto,s en karren gaan naar achter hoge bussen en campers blijven voor, zorg dat je spullen in je eigen auto liggen. Vergeet niet dat wij er voor jullie staan en iedereen een plekje gunnen.
Nog even de regels LOPEN in rennerskwartier, onder de tunnel door stapvoets. Ben je geen crosser rijdt dan niet telkens met een motor heen en weer, er zijn soms uitzonderingen.
De scooter word gebruikt door fotograaf of momenten dat er ergens ingegrepen moet worden, bv een ehbo situatie. Er heeft 1 bus de positie vooraan te parkeren dit is onze rijdende ehbo,er, publiek toeschouwers nog steeds niet toegestaan. Even als1 begeleider per auto, wees verstandig blijf thuis bij koorts,hoesten en niet fit zijn.
Inschrijven niet nodig.

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26