Cross: Reserveren tijdens corona, hoe?

door | jan 24, 2021

Beperkte openstelling – maar hoe reserveer ik?

Het is een hele uitdaging: de reserveringen voor de woensdag- en zaterdagmiddag. We hebben ervoor gekozen om dit volledig op uitnodiging per mail te doen, omdat het op die manier het beste werkt voor ons. Als je kunt reserveren, krijg je dus per mail een uitnodiging. Vervolgens ontvang je – als het goed gaat – een bevestiging dat je op de lijst staat. 

We proberen zo goed mogelijk iedereen de kasn te geven om te rijden. Hier lees je meer: reserveren tijdens coronatijd.

Alle mails worden beantwoord. Heb je een hotmail-adres en heb je geen reactie ontvangen, kijk dan eerst even in je spam. 

Crossers hebben uitsluitend toegang na bevestiging via de mail.

We willen geen ruzie bij het hek, dus kom niet als je niet op de lijst staat. Alleen op die manier kunnen we blijven garanderen dat we in ieder geval beperkt open kunnen.

Trial

Kom je trialrijden? Zorg er dan voor dat we je e-mailadres kennen. Dan kunnen we je bereiken mocht dat nodig zijn i.v.m. informatie over een eventuele coronabesmetting.

Geef je e-mailadres door aan ledenadministratie@mcnunspeet.nl of schrijf het op de coronacontactlijst aan de baan. Zoek actief naar de ruimte en goede verspreiding op het terrein. Neem een mondkapje mee voor het melden bij de baanbeheerder (ook trialisten moeten hun licentie tonen).

ClubTarieven & Licenties

Wil je weten welke tarieven we hanteren bij MC Nunspeet?

Aanmelden wedstrijden

Meedoen met aankomende wedstrijd? Houd het laatste nieuws in de gaten op de site daar verschijnt een link!

Contact Cross- & trialterrein

Telefoon

06 51 68 97 26